Cosul meu

Salutare, Noi suntem Ioana si Flavius , fondatorii Deliverybox.ro

Cu excelență, comoditate și valoare încorporata chiar în numele mărcii noastre, depunem toate eforturile pentru a vă oferi cea mai bună experiență de cumpărare posibilă. Singura noastră misiune este să oferim produse noi, precum și produse unice, la o valoare excepțională, astfel încât să vă puteți bucura de cumpărături cu noi.

Cadourile sunt un mod minunat de a ne exprima dragostea. Când te gândești să faci cadouri celor dragi, indiferent de ocazie sau oriunde s-ar afla pe lume,
Deliverybox este acolo pentru a avea grijă de nevoile tale de a face cadouri și să te asiguri că prietenii tăi sau membrii familiei primesc tot ce este mai bun pentru face ziua lor memorabilă la ambele capete. Avem grijă de sentimentele tale !!

De ce Deliverybox ?

În continuare sunt prezentate câteva motive pentru care ar trebui să alegeți Deliverybox.ro pentru nevoile dvs. de a face cadouri:

  • Serviciu clienți 24/7 și asistență la cumpărături prin chat live, telefon și e-mailuri (răspunsul prin e-mail este asigurat în 30 de minute, în continuu)

  • O gamă largă de cadouri din care să alegeți, potrivite pentru orice ocazie și tuturor, în bugetele dvs.Vă asigurăm livrarea de cadouri de calitate premium.

  • Ușurința de cumpărături fără probleme de completare a formularelor îndelungate. Tranzacții sigure online cu card de credit cu criptare de 256 biți.

  • Rambursați sau înlocuiți dacă nu sunteți mulțumit de cadou, fie din cauza calității, fie a întârzierilor.

  • Flexibilitate pentru alegerea datei de livrare la alegere Flexibilitate pentru a alege o metodă de livrare care să se potrivească nevoii și urgenței dumneavoastră.

Unde suntem ?

Ne aflam in Cluj-Napoca iar toate operatiunile pentru DeliveryBox.ro sunt in prezent facute de aici.Darrrrrr.... vestea minunata este ca in orice oras te-ai afla cadoul va ajunge in 2 zile la tine.

Cum ne gasesti ?

Ne poti contacta la numarul de telefon:  0745568344 sau pe email la adresa : contact@deliverybox.ro

Asteptam sa ne contactezi si pe retelele sociale si da , ne plac like-urile : 

Afla ce spun altii despre noi!