Daca v-ati hotarat asupra produsului pe care doriti sa-l comandati, va recomandam ca inaintea lansarii comenzii ferme sa va creati un cont pe deliverybox.ro. Inregistrarea unui nou utilizator se face extrem de simplu, iar avantajele ulterioare sunt: – pastrarea unui istoric al comenzilor efectuate de fiecare utilizator – urmarirea stadiului comenzilor dvs. (de la initializare pana la finalizare) – bonificarea utilizatorilor, periodic, in functie de comenzile cumulate

Magazinul nostru ofera produse personalizate care nu pot fi modificate de catre client dar si produse care pot fi personalizate de catre client (text,poze).

Preturile afisate pe site includ personalizarea cu text si/sau poza, in functie de tipul obiectului comandat.

Pe pagina produsului ales, puteti incarca pe rand fotografiile/fotografia si textul/textele dorite a face obiectul personalizarii.

Daca doriti sa comandati mai multe produse de acelasi fel, insa personalizate diferit, puteti opta pentru modificarea cantitatii dorite in cosul de cumparaturi, dupa ce in prealabil ati incarcat pentru fiecare produs in parte imaginea si textul dorite pentru personalizare. Unele produse permit doar personalizarea cu text, in acest caz campul pentru imagine se va ignora.

Comanda produselor se face prin adaugarea acestora in cosul de cumparaturi.

Finalizarea comenzii dvs. necesita alegerea firmei care va realiza transportul si metoda de plata.

Dupa lansarea comenzii veti primi automat un e-mail cu datele comenzii dvs. si termenele de executie/livrare.

In cazul in care doriti sa solicitati informatii suplimentare, numarul nostru de telefon va sta la dispozitie: 0762 801 200